NOVICE‎ > ‎

Z NOVIM ŠOLSKIM LETOM TUDI NADALJEVANJE MINI ŠPORTNE AKADEMIJE

objavljeno: 23. avg. 2010 12:28 avtor: Športno društvo Devet   [ posodobljeno 6. sep. 2010 04:31 ]
Počitnice se končujejo in z mesecem septembrom se zopet prične Mini športna akademija na Bledu za naše najmlajše športne navdušence. Pričetek mini akademije bo v  četrtek, 9.9.2010 ob 16.30 uri v Športnem parku na Bledu. Mini športna akademija se bo v mesecu septembru izvajala 1x tedensko v četrtkih v Športnem parku Bled, od oktobra dalje  bomo naše športne dejavnosti preselili v prijetno okolje za najmlajše, v telovadnico Vrtca Bled.
 
V prvih treh mesecih so otroci skozi igro v Mini športni akademiji spoznali tenis, nogomet, atletiko, golf, košarko in pohodništvo, ter pri tem tudi obiskali "ta prave" športne površine, kjer se ti športi odvijajo(slike si lahko ogledate v naši GALERIJI). Tisti najbolj zavzeti malčki so z obiski vadbe  z nalepkami naplonili Kartico udeležbe, ter prejeli zaslužene nagrade!
 
V nadaljevanju akademijo  bodo  otroci spoznali športne začetke gimnastike, hokeja, rokometa, aerobike, odbojke, bowling,baseball... Vsi starši vljudno vabljeni, da svoje namlajše pridružijo našemu skupnemu odkrivanju različnih športov!
 
VPIS NOVIH ČLANOV V MINI ŠPORTNO AKADEMIJO JE  MOŽEN V ČASU VADBE!
Comments